Politie Utrecht

Kom bij de politie

Persberichten Eemland zuid, 10.30 uur

Utrecht, 07-04-2010

Poging tot zware mishandeling

AMERSFOORT - Een 38-jarige man uit Amersfoort werd in de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 april bij zijn woning door de politie aangehouden op verdenking van poging tot zware mishandeling.

Die nacht om 02.45 uur werd de politie gewaarschuwd in verband met een conflict tussen twee buurmannen in de wijk Kruiskamp. Daarbij had de 38-jarige man zijn 34-jarige buurman met een stok geslagen en een ruit vernield. Het slachtoffer was lichtgewond aan zijn hand.

Agenten kwamen ter plaatse en hielde de 38-jarige verdachte aan. Hij moest mee naar het politiebureau voor verhoor. De 34-jarige man deed aangifte. De politie maakt proces-verbaal op.

Heling snorfiets
AMERSFOORT Twee jongens uit Amersfoort werden dinsdagavond 6 april door de politie aangehouden op verdenking van heling van een gestolen snorfiets.

Die avond om 19.45 uur zagen agenten op de Aldegondestraat twee jongens staan met een op maandag 5 april op de Stadsring gestolen snorfiets. Bij het zien van de agenten renden de verdachten weg, maar de politie kon hen even later in de omgeving aanhouden. Het gaat om jongens van 14 en 16 jaar. De agenten namen de snorfiets in beslag. De verdachten moesten voor verhoor mee naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal tegen hen op en stelt hun ouders in kennis.