Politie Noord- en Oost Gelderland


|Apeldoorn - twee mannen aangehouden voor diefstal | |
Op dinsdag 6 april heeft de politie twee mannen uit Apeldoorn verhoord op verdenking van winkeldiefstal. De mannen hadden onder andere flessen wasmiddel meegenomen uit een supermarkt aan de Musketiersveld in Apeldoorn.


De politie kreeg omstreeks 10.15 uur melding van de diefstal. De twee mannen (45 en 58 jaar) probeerden onder meer enkele flessen wasmiddel mee te nemen zonder te betalen. Eenmaal buiten werden de twee mannen door winkelpersoneel aangesproken en staande gehouden. De politie werd ingelicht en heeft de twee mannen aangehouden voor winkeldiefstal. De twee verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor. Beiden zijn heengezonden met een proces-verbaal.

|     |Apeldoorn - winkeldievegge aangehouden                    |

De politie heeft op dinsdagmiddag 6 april een 48-jarige vrouw uit Lelystad verhoord op verdenking van winkeldiefstal. De vrouw had enkele kledingstukken meegenomen uit een winkel aan de Hofstraat in Apeldoorn.


De politie kreeg omstreeks 14.30 uur melding van de diefstal. Bij het verlaten van de winkel gingen de alarmpoortjes af. Winkelpersoneel heeft de vrouw hierop aangesproken en de politie ingelicht. De vrouw had enkele kledingstukken in haar tas gestopt, zonder voor deze te betalen. De politie heeft de vrouw aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. De vrouw is heengezonden met een proces-verbaal.

|     |Apeldoorn - gestolen bestelauto aangetroffen              |

In de nacht van dinsdag op woensdag 7 april heeft de politie een gestolen bestelauto aangetroffen op de Oude Beekbergerweg in Apeldoorn.


Surveillerende agenten zagen omstreeks 1.15 uur een grijze bestelauto met hoge snelheid de Oude Beekbergerweg inrijden. De agenten moesten eerst hun auto keren en gingen de bestelauto achterna. Even verderop troffen zij het voertuig aan. De bestuurder was nergens meer te bekennen. Bij controle bleek dat het portier en het contactslot geforceerd waren. De eigenaar van de bestelauto werd achterhaald en het voertuig bleek afgelopen nacht in het westen van het land te zijn gestolen.


Einde Berichten

-----------------------

(





(



---- --