Gemeente Lingewaard


Bekendmakingen / Vastgesteld uitwerkingsplan kinderopvang Zonnekinderen

Rectificatie vastgesteld uitwerkingsplan

In verband met het niet op correcte wijze publiceren van het vastgestelde uitwerkingsplan kinderopvang Zonnekinderen, wordt het volgende bekend gemaakt.

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat zij op 9 februari 2010 het volgende uitwerkingsplan hebben vastgesteld.

Uitwerkingsplan kinderopvang Zonnekinderen

Het Uitwerkingsplan kinderopvang Zonnekinderen heeft betrekking op de realisering van een kinderdagverblijf in de 5^e en laatste fase van het bestemmingsplan Bloemstraat Huissen. Het te realiseren kinderdagverblijf ligt aan de noordzijde van het woongebied Bloemstraat 5^e fase en ligt op de hoek van de Bloemstraat Frankentaler.

Gelet op artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening liggen het vaststellingsbesluit en het betreffende plan met ingang van donderdag 8 april 2010 gedurende zes weken ter inzage bij de Gemeentewinkel te Huissen. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met de Gemeentewinkel, telefoon (026) 326 01 11. Het uitwerkingsplan is tevens digitaal beschikbaar gesteld op www.lingewaard.nl (home/wonen en leven/projecten ruimtelijke ordening/bekendmakingen).

Gelet op artikel 8.2 lid 1 sub c Wro juncto artikel 6:13 Awb kunnen belanghebbenden die een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hem redelijkerwijs niet kan worden verweten dat geen zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren is gebracht, binnen de termijn van 6 weken beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA s Gravenhage.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Bemmel, 7 april 2010

ondertekening voorschriften uitwerkingsplan kinderopvang zonnekinderen

ondertekening plankaart uitwerkingsplan kinderopvang zonnekinderen

uitwerkingsplan kinderopvang zonnekinderen (toelichting, voorschriften en plankaart)

Archeologie kinderdagveblijf bloemstraat

Archeologie figuur 1 kinderdagveblijf bloemstraat

Verkennend bodemonderzoek kinderdagveblijf bloemstraat

nota van zienswijzen kinderdagveblijf bloemstraat

kaartje met omgevingssituatie behorende bij nota van zienswijzen kinderdagveblijf bloemstraat

Besluit B&W d.d. 9 februari 2010 kinderdagveblijf bloemstraat