Politie Gelderland-Zuid

Getuigenoproep aanranding

Wijchen, 07-04-2010 o Donderdagmiddag 25 maart 2010 rond kwart voor één werd een 17-jarige meisje belaagd en daarna aangerand. Dit gebeurde bij het Kavelpad dat tussen Wijchen en Leur loopt. De politie geeft een compositietekening in de hoop op meer informatie dat het onderzoek kan helpen.

Nadat het meisje tegen haar wil onzedelijke handelingen had moeten verrichten bij de dader, vluchtte de man. Ondanks de zoekacties die de politie hield, is de dader nog niet gevonden. Er werd een sms-alert verstuurd in de omgeving van het Kavelpad en een passantenonderzoek gehouden. Diverse getuigen zijn door de politie gehoord maar in het onderzoek naar de dader is meer informatie nodig. Het volgende signalement is bekend van de dader:
1.70-1.85m lang
18-25 jaar
Normaal, slank postuur
Blanke huid
Donkere, brede wenkbrauwen
Zwarte trui met wit motief en zak voorop, capuchon met koortjes Donkere broek met bruine riem
Donkere schoenen

Onderzoek
Aanvullend op het signalement is een compositietekening gemaakt. In het onderzoek tot zover houdt de politie er rekening mee dat de dader een connectie heeft met Wijchen of Bergharen. Ook bestaat de kans dat de dader werkzaam of tijdelijk werkzaam is geweest in de omgeving van Wijchen.

Compositietekening verdachte aanranding

Oproep
De politie stelt alles in het werk om de dader te vinden en u kunt daarbij helpen. In het onderzoek is de politie op zoek naar mensen die meer weten over deze aanranding of mogelijk iets hebben gezien en dit nog niet hebben gemeld. Herkent u de man op de compositietekening of denkt u deze man te herkennen? Weet u meer van zijn connecties of werkzaamheden rond Wijchen? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844 of anoniem via het nummer 0800-7000.

Zie eerdere berichtgeving: Meisje aangerand (13)

Laatst gewijzigd 07-04-2010 12:32 | © Regio Gelderland-Zuid |