Gemeente Lingewaard


Bekendmakingen / Uitwerkingsplan kinderopvang Zonnekinderen

Ontwerp Uitwerkingsplan kinderopvang Zonnekinderen

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken, gelet op artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het volgende ontwerp uitwerkingsplan ter inzage ligt:

Ontwerp Uitwerkingsplan kinderopvang Zonnekinderen

Het ontwerp Uitwerkingsplan kinderopvang Zonnekinderen heeft betrekking op de realisering van een kinderdagverblijf in de 5^e en laatste fase van het bestemmingsplan Bloemstraat Huissen. Het te realiseren kinderdagverblijf ligt aan de noordzijde van het woongebied Bloemstraat 5^e fase en ligt op de hoek van de Bloemstraat Frankentaler.

Gelet op artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerp Uitwerkingsplan kinderopvang Zonnekinderen met ingang van donderdag 5 november gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de Gemeentewinkel te Huissen. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met de Gemeentewinkel, telefoon (026) 326 01 11. Het ontwerp uitwerkingsplan is tevens digitaal beschikbaar gesteld op www.lingewaard.nl (home/wonen en leven/projecten ruimtelijke ordening/bekendmakingen).

Op 10 november a.s. om 19.30 uur wordt een informatie-avond gehouden in vergaderzaal 1 aan de Langekerkstraat 17 te Huissen. Tijdens deze avond wordt een toelichting gegeven op het Uitwerkingsplan kinderopvang Zonnekinderen en is er gelegenheid om vragen te stellen en een mondelinge reactie te geven.

Belanghebbenden die het niet eens zijn met (onderdelen van) het plan kunnen binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling hun zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met een medewerker van de Gemeentewinkel of met mevr. A. van Kampen / mevr. G. Brandsma van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling telefoon (026) 326 0 148 / (026) 326 0165.

Bemmel, 4 november 2009

Uitwerkingsplan kinderdagopvang Zonnekinderen

Verkennend bodemonderzoek

Archeologisch onderzoek

Ontwerp besluit vaststelling