KNHS

Easter Enjoy the Ride doorslaand succes
7 april 2010
Easter Enjoy the Ride 2010

1 | 2

ERMELO (KNHS) Ondanks het onstuimige weer op zondag 4 april is de eerste Easter Enjoy the Ride een doorslaand succes geworden. Alle 110 deelnemers aan deze speciale Paasrit waren laaiend enthousiast. Vanaf het KNHS-centrum in Ermelo trokken de deelnemers te paard of per rijtuig de prachtige Veluwse natuur in om na afloop te kunnen genieten van een bijzondere en heerlijke Paasbrunch.

Na de veterinaire keuring door een officiële dierenarts gingen de ruiters en menners van de Easter Enjoy the Ride op pad voor een rit van 16 of 26 kilometer door de Veluwse bossen en over de heide. Er was een nieuwe route uitgezet en de organisatie had de tips van de vorige keer ter harte genomen door voldoende routebordjes te plaatsen zodat niemand kon verdwalen. Vrijwilligers boden extra service door voor iedere deelnemer de hekken te openen en te sluiten. Na afloop van de rit maakte een groot aantal ruiters met veel plezier gebruik van de mogelijkheid om onder begeleiding van eventinginstructeur Fried van Stiphout natuurlijke hindernissen te springen. Door het enthousiasme van Fried durfden zelfs de meest onervaren ruiters een afsprongetje te nemen en door de waterbak te rijden.
KNHS chef kok Mark zorgde voor een heerlijke Paasbrunch waarbij hij ter plekke warme eigerechten klaarmaakte zodat de deelnemers na de regen weer op temperatuur konden komen.

Organisator KNHS ontving na afloop een groot aantal positieve reacties. Zo liet de familie Kalisvaart de KNHS weten: Wij hebben genoten van onze rit met koets en Haflinger. Ondanks de vele regen. Heel veel dank aan alle vrijwilligers die zo super geholpen hebben met oversteken, hekken openen, de veterinaire keuring en de keuken voor de zalige lunch! Henk Meijs uit Boxtel was blij met de tweede dierenartscontrole na afloop van de rit: Zo konden we tenminste kijken of onze paarden weer snel op adem waren gekomen.

Kijk op www.paardensport.tv voor leuke filmpjes van de Easter Enjoy the Ride.

Klik hier om de foto's van Esmee Blom te bekijken en te bestellen.

Korting voor Enjoy the Ride Clubleden
Word gratis lid van de Enjoy the Ride Club via Enjoytheride.nl! Als Clublid krijg je korting op je deelname aan de Enjoy the Ride ritten, kun je je favoriete routes toevoegen en downloaden, snel en eenvoudig inschrijven voor ritten, eigen ritten toevoegen, fotos en videofilmpjes uploaden, online je eigen ervaringen delen met anderen én kom je in contact met andere buitenrijfans! Je kunt bovendien online je reactie geven op de routes en je krijgt als Clublid voorrang bij de inschrijving voor Enjoy the Ride ritten.

De volgende Enjoy the Ride rit is de Smokkelaarsrit op 18 april in Hilvarenbeek.
Ben jij er nog niet bij? Ga snel naar www.enjoytheride.nl en schrijf je in!

Enjoy the Ride staat voor alles wat met buitenrijden te maken heeft en bestaat uit een website, digitale ruiter- en menroutes, routekaarten en georganiseerde buitenritten. Alle ruiter- en menroutes van Enjoy the Ride liggen in de mooiste gebieden van Nederland. Van de Veluwe tot het Bergherbos, van de Kampina tot Gaasterland, allemaal gebieden met een unieke flora en fauna. Het mooie van rijden in de natuur is het gevoel van vrijheid dat je ervaart. Genieten van je paard en de bomen, planten en dieren die je onderweg tegenkomt. Met Enjoy the Ride komt deze ervaring pas echt tot leven.

Enjoy the Ride is een initiatief van de KNHS en wordt beheerd door de KNHS en FNRS. Rabobank is partner van Enjoy the Ride.