Politie Zaanstreek-waterland


Burger King overvallen

Wijdewormer, 07-04-2010 o Twee gewapende mannen hebben dinsdagmiddag de Burger King aan de carpoolplaats in Wijdewormer overvallen.

Rond 14.00 uur kwamen twee gewapende mannen het filiaal in Wijdewormer binnen en bedreigde het personeel. Beide mannen hadden hun gezichten onherkenbaar gemaakt. Ze vroegen om geld. Om hun woorden kracht bij te zetten sloeg een van de mannen een 38-jarige medewerker op zijn hoofd. Omdat de medewerker geen toegang had tot de kluis en de kassas vertrokken de overvallers onverrichter zake. Tijdens de overval waren er klanten in de zaak. De medewerker heeft aan de klap een bult op zijn hoofd over gehouden. Verder raakte niemand gewond. De overvallers gingen er vandoor in een klein autootje, donker van kleur, type hatchback. Opvallend is dat de auto bij de voorste twee wielen geen wieldoppen had. De overvallers zijn met piepende banden, middels de rijksweg A7, weggereden in de richting van Zaandam.

Van de overvallers is het volgende signalement bekend:
Overvaller 1
Een man van ongeveer 170 cm lang met een gezet postuur. Donkere ogen en opvallend dikke wenkbrauwen. De man was gekleed in donkerblauwe kleding en sprak met een Marokkaans accent. Hij droeg een vuurwapen bij zich.

Overvaller 2
Een man van ongeveer 190 cm lang met een tenger postuur en donkere ogen. De man had oranje/bruine kleding aan. Tijdens de overval had hij een hamer in zijn handen.

Heeft u informatie over deze overval? Belt u dan met het
telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem bellen via 0800-7000.