LLiNK

Rotterdam, 30 maart 2010


-PERSBERICHT-

LLiNK OBA Live ontvangt Wibi Soerjadi

In het LLiNK radio 5 programma OBA Live ontvangt presentator Teun van de Keuken op woensdag 7 april pianist Wibi Soerjadi. Hij ontving onlangs de Classic FM award voor het toegankelijk maken van klassieke muziek voor een breed publiek.

Wibi Soerjadi is weer helemaal terug. In 2009 kwam zijn carrière op losse schroeven te staan door een ernstige beschadiging aan zijn gehoor. Nu hij weer is hersteld, voelt 2010 voor Wibi Soerjadi als een nieuwe levensfase. Teun van de Keuken spreekt met hem over de ingrijpende gebeurtenissen van het afgelopen jaar.

Daarnaast in de uitzending een kijkje in De Wereld van LLiNK. Barbara Kathmann werpt een kritische blik op duurzame ontwikkelingen. Chef Hoofdzaken Mark Mieras bespreekt aan de hand van het nieuwste hersenonderzoek hoe ons brein werkt. Hildebrand Bijleveld, hoofdredacteur van Radio Darfur, vertelt over de komende verkiezingen in Soedan. Het is voor het eerst in twintig jaar dat er verkiezingen in het land worden gehouden.

OBA Live

OBA Live is het radioprogramma over cultuur, maatschappij en politiek, live vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Op werkdagen is het te beluisteren op Radio 5 van 19:00-21:00 uur en live te bekijken via www.obalive.nl. Omroep LLiNK verzorgt de uitzendingen van maandag (Pieter Hilhorst) en woensdag (Teun van de Keuken).

LLiNK
LLiNK wil met haar programma's op radio, televisie, internet en met haar overige activiteiten zoveel mogelijk kijkers, luisteraars en leden informeren, inspireren en activeren om een bijdrage te leveren aan een duurzame, eerlijke en zorgzame wereld.


Noot voor de redactie,

LLiNK