Gemeente Beverwijk


Nestkastjes timmeren op De Baak

Het voorjaar komt er weer aan! Dat betekent dat vogels op zoek gaan naar een geschikte plek om hun nestje te bouwen. Nu is dus het moment om nestkastjes op te hangen. Woensdagmiddag 7 april 2010 kunnen kinderen in het natuur- en milieueducatiecentrum De Baak, via bouwpakketjes, nestkastjes maken.

Deze middagactiviteit is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar. De groep wordt verdeeld over twee rondes. De eerste ronde is van 13.30 uur tot 14.30 uur. De tweede ronde is van 14.30 uur tot 15.30 uur. Vanwege het beperkte aantal deelnemers dienen kinderen zich voor deze activiteit op te geven. Aanmelden kan bij de kinderboerderij of via telefoonnummer 0251-263841. Het is handig als een eigen hamer wordt meegenomen.

De Baak organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie voor basisscholen in Beverwijk en omgeving. Daarnaast worden er rondom diverse thema's BaakBelevenissen georganiseerd voor jong en oud. Kinderboerderij en NME-centrum De Baak is gevestigd aan de Westerhoutweg 18 in Beverwijk.