Persbericht

UC4 Software introduceert Blackberry-applicatie voor workload automation

7 april 2010 - UC4 Software, aanbieder van intelligent service automation en IT procesoptimalisatie-oplossingen, kondigt UC4 Mobile(TM) aan, een nieuwe Blackberry-applicatie waarmee klanten veilig toegang krijgen tot het UC4-platform. Hiermee kunnen zij hun processen altijd en overal monitoren en beheren. UC4 Mobile is beschikbaar als een 30-dagen trial-versie op: http://www.uc4.com/about-us/resource-center/tools/uc4-mobile-free-trial.html.

"Of je nu automatiseert in fysieke, virtuele of cloud-omgevingen, de business heeft behoefte aan non-stop processing," aldus Lennaert de Jong, sales manager Benelux & Nordics bij UC4 Software. "UC4 Mobile biedt klanten de flexibiliteit om zich aan veranderende omstandigheden aan te kunnen passen. Ook stelt het hen in staat om aan hun SLA's rond processing te kunnen voldoen."

UC4 Mobile heeft een eenvoudig, intuïtief design en biedt toegang tot de meest belangrijke automation-functies. Het stelt gebruikers in staat jobs te filteren en zich zo te richten op een gedefinieerde set van processen. Daarnaast maakt UC4 Mobile het mogelijk veilig en op afstand corrigerende acties uit te voeren met behulp van de Blackberry Enterprise Server vanaf een mobile device.

Meer informatie over UC4 Mobile is beschikbaar op: http://www.uc4.com/mobile