Provincie Flevoland
Ondernemers Ontmoeten Ondernemers

Publicatiedatum: 18 maart 2010

De provincie Flevoland draagt maximaal 10.000 euro bij aan het jaarlijks netwerkevenement `Ondernemers Ontmoeten Ondernemers' (OOO). Dit laagdrempelige evenement is de afgelopen jaren succesvol gebleken en vindt dit jaar voor de 7e maal plaats op donderdag 8 april 2010. Het centrale thema van de dag is: `slimmer' ondernemen door gebruik te maken van social networks zoals LinkedIn, Ecademy en Twitter. Het evenement vindt plaats in Studio C, de opname studio van Paul de Leeuw in Almere. Uiteraard is er ook alle gelegenheid om regulier te netwerken.

De bijeenkomst wordt om 12.00 uur geopend door initiatiefnemer en gedeputeerde Economische Zaken, Andries Greiner.'Dit evenement heeft aandacht voor zowel `ouderwets' als `nieuwerwets' netwerken. Dit is van groot belang voor Flevolandse ondernemers om hun concurrerende positie voor de toekomst te kunnen behouden en te versterken,' aldus Andries Greiner.

Netwerklunch, speeddaten en workshops

De evenement begint met een netwerklunch en sluit rond 17.00 uur af met een borrel. Daartussen vinden tafelrondes plaats om te speeddaten en zijn er twee interessante workshops over het gebruik van social networks door de heer Mulder van marketing- adviesbureau Hug Your Costomer en over `slimmer' ondernemen verzorgd door Syntens. Hug Your Costomer laat zien hoe deze social network trends het beste kunnen worden gentegreerd binnen de bedrijfsstrategie. Syntens geeft in vliegende vaart een groot aantal tips om de omzet van bedrijven te verhogen en de kosten te verlagen.

Initiatief

OOO is een initiatief van de provincie Flevoland, ondersteund door Kamer van Koophandel, bedrijfskringen, Syntens, OMFL en WTCA voor het bedrijfsleven in en rondom Flevoland. De kosten voor deelname aan het OOO-evenement bedragen 65 euro. Voor aanmelden en verdere informatie kunt u kijken op