Gemeente Grave

Donderdag 8 april: Uitnodiging informatieavond Hart van Grave

Op donderdag 8 april organiseert Van der Horst Ontwikkelingsgroep uit Cuijk de inmiddels derde informatieavond over het project Hart van Grave. In de binnenstad van Grave worden appartementen gebouwd met commerciële ruimten en een parkeerkelder.

Â

Definitief ontwerp

Tijdens deze informatieavond presenteert architectenbureau Crepain Binst uit Antwerpen met gebruikmaking van 3-dimensionale beelden het definitief ontwerp. Dit ontwerp is tot stand gekomen met de algemene inbreng vanuit onder andere de Klankbordgroepen Wonen en Ondernemen, de Kwaliteitscommissie en het WAC (Woonadviescommissie Grave). Inmiddels is voor het ontwerp een schriftelijk positief advies ontvangen vanuit de Commissie RKZ (Ruimtelijke Kwaliteitszorg). De eerste toetsing door de Welstandscommissie heeft tevens positief uitgepakt.

Verder licht de architect de toe te passen materialen toe en gaat hij dieper in op de inrichting van het âwoondekâ en van het âTorenpleinâ. Vanuit Van der Horst Ontwikkelingsgroep volgt een toelichting op de bouwplaatsinrichting van het project.

Uiteraard heeft u na de presentatie de mogelijkheid om vragen te stellen.

Â

Uitnodiging

De avond vindt plaats op donderdag 8 april in het Palazzo Theater te Grave en begint om 20.00 uur.

U bent bij deze namens Van der Horst Ontwikkelingsgroep van harte uitgenodigd!

Â

Informatie

Kijk op www.hartvangrave.nl