Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Uitnodiging afscheid dagelijks bestuurders

Deelgemeente Kralingen-Crooswijk organiseert op donderdag 8 april een afscheidsreceptie voor dagelijks bestuurders Gerard Schuiling en Michel de Visser. U bent van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn.

Gerard heeft zich als voorzitter de afgelopen twaalf jaar met grote passie en betrokkenheid succesvol ingezet voor de deelgemeente Kralingen-Crooswijk. Vanaf dag één zijn gebiedsgericht werken en een herkenbaar bestuur op wijkniveau belangrijke kernwaarden geweest voor zijn voorzitterschap.

Michel heeft zich de afgelopen zes jaar als portefeuillehouder Welzijn, Sport en Recreatie, Kunst en Cultuur, Publiekszaken, Financiën en Middelen op veel terreinen ingezet. Daarbij zijn mooie resultaten zoals een betere samenwerking tussen scholen, welzijn en deelgemeente en een goede dienstverlening geboekt.

Datum: donderdag 8 april 2010
Tijd: 16.00 - 20.00 uur
Locatie: Podium O 950 (Oostmaaslaan 950)

Mocht u (een van) de heren willen toespreken, dan kunt u contact opnemen met mevrouw De Keuninck, telefoon: (010) 20 60 923.

Podium O 950 is goed te bereiken met het openbaar vervoer (tram 21, halte Avenue Concordia of halte Woudestein). Er is gratis parkeergelegenheid op het eigen terrein (beperkt aantal plaatsen) en voor de deur. Autos kunnen ook geparkeerd worden bij het dichtbij gelegen Excelsior stadion.