Provincie Overijssel


* Inloopbijeenkomst wegwerk N350 Wierden

Inloopbijeenkomst wegwerk N350 Wierden

26 maart 2010

De provincie Overijssel houdt op donderdag 8 april een inloopbijeenkomst over de werkzaamheden aan de provinciale weg N350 (gedeelte Bussinkweg-Wierden). De bijeenkomst, bedoeld voor omwonenden, organisaties en andere belangstellenden, vindt plaats van 17.00 tot 20.00 uur in Café De Boer, Rijssensestraat 118 in Wierden. Vertegenwoordigers van de provincie, gemeente Wierden en aannemer BAM Wegen zijn aanwezig om een toelichting te geven op de plannen en om vragen te beantwoorden.

De wegwerkzaamheden starten op 14 april en zijn naar verwachting in het najaar van 2011 klaar. Vanaf 14 april houdt de opzichter wekelijks op woensdagmiddag spreekuur van 15-16 uur. De opzichter is dan te vinden in de bouwkeet van BAM Wegen aan de Ypeloweg in Wierden. Om de doorstroming, verkeersveiligheid en leefbaarheid te verbeteren laat de provincie voor het gedeelte Bussinkweg-Wierden de volgende werkzaamheden uitvoeren:

* het aanleggen van twee turborotondes

* het aanleggen van een parallelweg vanaf de Ypeloweg naar de rotonde Enterweg

* het aanleggen van faunavoorzieningen (betonnen duikers)
* het gedeeltelijk verleggen van de hoofdrijbaan en parallelwegen
* het aanbrengen van bermverharding aan beide kanten van de weg
* het aanleggen van een fiets-voetgangerstunnel ter hoogte van de Ypeloweg

* het aanbrengen van nieuwe strepen op de weg

De provincie en de aannemer doen er alles aan om tijdens de werkzaameheden overlast zo veel mogelijk te voorkomen. Meer informatie over de werkzaamheden en omleidingsroutes zijn te vinden op www.overijssel.nl/n350.