RTL Group

Ontknoping kwartfinales Europa League bij RTL 7

In de Europa League is het weer erop of eronder: welke clubs plaatsen zich voor de halve finales en voor wie stopt het Europese avontuur? Op donderdag 8 april vinden de returns plaats in de kwartfinales. RTL 7 zendt Standard Luik - HSV live uit en brengt de overige kwartfinales als ruime samenvatting.

In de heenwedstrijd wist HSV een 0 - 1 achterstand weg te poetsen en er uiteindelijk met de volle winst (2 - 1) vandoor te gaan. Ruud van Nistelrooy tekende hierbij voor het winnende doelpunt voor zijn club uit de Bundesliga. Op zich biedt deze stand de Belgen nog steeds geen verkeerde uitgangspositie voor de thuiswedstrijd. Zit er voor hen meer in of gaat de Duitse club met de vier Nederlanders (naast Ruud van NistelrooYook Eljero Elia, Romeo Castelen en Joris Mathijsen) door naar de halve finale?

Liverpool (met Dirk Kuyt en Ryan Babel, die bij de heenwedstrijd met een rode kaart het veld moest verlaten) verloor vorige week tegen Benfica met 2 - 1. Is het thuisvoordeel voor de nummer zes uit de Premier League nu genoeg om alsnog de halve finales te halen?

De Europa League-avond bij RTL 7 wordt gepresenteerd door Humberto Tan. Pierre van Hooijdonk neemt naast hem plaats voor de analyse van de wedstrijden. Leo Driessen doet het commentaar bij Standard Luik - HSV en Marcel Maijer is in Liverpool voor de interviews.

Uitzending: RTL 7, donderdag 8 april
20.30 uur UEFA Europa League Standard Luik - HSV (live) 23.00 uur UEFA Europa League Liverpool - Benfica (samenvatting) 23.30 uur UEFA Europa League (samenvattingen)

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel: 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl.nl.