De Doelen Concertgebouw

DE DOELEN OP WEG NAAR DUURZAAMHEID

De Doelen kiest er bewust voor om duurzaam ondernemen, meer dan voorheen, als uitgangspunt te nemen. De essentie hiervan is dat er met een dergelijke aanpak structureel rekening wordt gehouden met het effect van alle activiteiten op het milieu. Vanuit de maatschappelijke functie van de Doelen en de daaruit voortvloeiende verantwoordelijkheden is ervoor gekozen om verder te gaan dan de wet en regelgeving verlangt.

Bij veel activiteiten in de Doelen wordt al rekening gehouden met het milieu. We gaan echter verder; ons streven is om voor de start van het seizoen 2010 - 2011 het internationale keurmerk voor milieuvriendelijke bedrijven te behalen; de z.g. Green Key. Deze certificering is een effectief middel om milieuprestaties te meten en tevens te communiceren naar klanten.

Aandacht voor het milieu is een continue proces en behelst de gehele bedrijfvoering. Daarom kiest de Doelen ook voor duurzame samenwerkingspartners zoals de Van Gansewinkel Groep als het gaat om afvalscheiding en de GOM als het gaat om een milieuvriendelijke schoonmaak. Beide bedrijven hechten veel waarde aan duurzaamheid.