Ingezonden persbericht

Utrecht 8 april 2010
Centre Consulting nieuwe SAP EPM Special Expertise Partner

Op het VNSG Congres in Maastricht heeft SAP Nederland de jarenlange samenwerking met Centre Consulting onderstreept door de uitreiking van het Special Expertise Partnership op het gebied van Enterprise Performance Management.

Het Special Expertise Partnership wordt getoetst op 3 criteria. Naast kennis van de oplossingen door ervaring, training en certificering, wordt ook gekeken naar 'thought leadership', feitelijk de mate van autoriteit op het gebied van EPM, en de referenties van klanten waar Centre Consulting samen met SAP de EPM oplossingen heeft geïmplementeerd. Daarnaast hecht SAP in dit partnership veel waarde aan de samenwerking in gezamenlijke marktbenadering, het opzetten van campagnes en uiteraard het winnen van nieuwe projecten. Op dit vlak biedt Centre Consulting unieke SAP EPM trainingen en worden bijeenkomsten georganiseerd rondom onderwerpen als Fast Close, XBRL, Planning&Budgeting en Strategic Finance. Voor de gebruikers van BPC en Financial Consolidation organiseert Centre Consulting de jaarlijkse userday's in samenwerking met de VNSG.

Centre Consulting is de enige partij in Nederland die officiëel door SAP erkend wordt als implementatiepartner voor SAP BusinessObjects Financial Consolidation, (voorheen bekend als Cartesis Magnitude), één van SAP's Enterprise Performance Management (EPM) oplossingen. Daarnaast worden ook de andere EPM oplossingen, zoals BPC (voorheen bekend als OutlookSoft) en SAP BusinessObjects, succesvol geïmplementeerd. De erkenning van onze expertise heeft geleid tot de benoeming tot Special Expertise Partner van SAP.

Over Centre Consulting
Centre Consulting is een professionele dienstverlener op het gebied van Enterprise Performance Management (EPM) en group finance. Centre Consulting werkt samen met haar opdrachtgevers aan het optimaliseren van financiële rapportageprocessen en adviseert op het gebied van de daarbij behorende software oplossingen. De combinatie van performance management kennis met passie voor kwaliteit maakt dat onze gecertificeerde consultants de situatie van onze klanten kunnen doorvertalen naar geoptimaliseerde bedrijfsprocessen met gebruik van de nieuwste informatie technologie. Door deze toegevoegde waarde stelt Centre Consulting zich als doel om marktleider te zijn op het gebied van EPM en intensieve en langdurige relaties te onderhouden met haar klanten en partners.
Centre is mede oprichter en onderdeel van BPM International. (www.centreconsulting.nl)