Ordina Beheer NV

Nieuwe partnerships met SAP versterken aanbod in strategische markten

8 april 2010 - Persbericht

SAP benoemt Ordina tot Special Expertise Partner voor SAP BusinessObjects Business Intelligence, Special Expertise Partner for Financial Services en Special Expertise Partner for Public Sector. Deze special partnerships worden op 8 april tijdens het VNSG Congres door SAP uitgereikt. Met deze benoemingen versterkt Ordina haar aanbod in de voor haar strategische markten finance en public.

Ordina is voor de Special Expertise Partnerships door SAP beoordeeld op drie criteria. Naast kennis door ervaring, training en certificering zijn ook thought leadership, de mate van autoriteit en bewezen expertise door referenties van belang. Daarnaast is ook gekeken naar de samenwerking in marktbenadering en nieuwe projecten. Naast de drie nieuwe partnerships is Ordina ook partner van SAP voor Healthcare, Hosting en Application Management en is Ordina Service Partner van SAP.

"De benoeming tot SAP Special Expertise Partner voor SAP BusinessObjects Business Intelligence, Financial Services en Public Sector is voor ons een bevestiging van onze uitgebreide kennis en ervaring in deze markten", aldus Barend de Zoete, directeur van de ICT-divisie van Ordina. "Zowel de financiële sector als de public sector moeten de komende jaren verouderde bestaande systemen vervangen en tegelijkertijd kijken naar mogelijkheden voor kostenbesparing. SAP biedt organisaties complete oplossingen waarmee ze efficiënt maar flexibel kunnen omgaan met veranderingen in de markt en veranderingen in de wensen van de klant of burger. Helder inzicht in de bestaande informatie is daarvoor bovendien van belang. Dankzij onze benoeming tot SAP Special Expertise Partner kunnen we onze klanten goed adviseren over de verschillende mogelijkheden en de beste ondersteuning voor hun bedrijfsprocessen leveren."