Ingezonden persbericht

Unieke samenwerking via Twitter

Culemborg, 8 april 2010 - Tegenwoordig is het heel normaal dat je via het wereldwijde web mensen leert kennen. Dat gebeurde ook met Liesbeth Oldeman, eigenaresse van Natur-elle, en Helen Tiemens, eigenaresse van Helen-Originals. Via Twitter kwamen zij in contact met elkaar en na een tijd te hebben getwitterd en gemaild, ontstond het idee voor een gezamenlijke productie. Deze praktische en mooie luiertassen zijn hiervan het eerste resultaat.

Mooie biokatoenen stoffen

Helen, die voor Helen-Originals al veel tassen en andere accessoires heeft ontworpen en gemaakt, was door de mooie bedrukte stoffen van Natur-elle geïnspireerd geraakt. Zoals Helen zelf aangeeft, "die stoffen waren een uitnodiging om er iets moois van te maken". Na wat te hebben gebrainstormd via de mail, kwam het voorstel van Helen voor een luiertas. Een prima aanvulling op het assortiment van Natur-elle.

Luiertassen

De verzorgingstassen worden gemaakt door Helen zelf en zijn dus unieke exemplaren. De buitenkant van de tas is voorzien van een hele mooie kwaliteit biokatoenen satinets van Harmony Art. Deze stoffen komen uit Amerika en bevatten prints die zijn geïnspireerd op de natuur. De tas is gevoerd met een stevige ongebleekte biokatoenen canvas. Al deze stoffen zijn ook per meter verkrijgbaar in de webshop van Natur-elle (www.naturelleshop.nl). De luiertassen zijn hier ook on-line te bestellen en kosten EUR 89,- per stuk. Binnenkort zijn meer kleurencombinaties beschikbaar, maar op verzoek kunnen consumenten ook zelf stoffen uitzoeken waarvan de tas kan worden gemaakt.

Over Natur-elle

Natur-elle is een Nederlands label dat baby & lifestyle artikelen ontwerpt, die worden gemaakt van ecologische textiel (voornamelijk biokatoen) en geproduceerd in Europese naai-ateliers onder eerlijke werkomstandigheden. Je vind er stijlvolle en duurzame baby verzorgingsartikelen, knuffels, kinderbeddengoed, woon- en modeaccessoires.



Ingezonden persbericht