Ingezonden persbericht

Zoektocht naar de Prinses van het Nederlandse Lied

SNEEK - RADIONL is op zoek naar de Prinses van het Nederlandse Lied. Zij moet tegenwicht bieden aan de vele mannen die de boventoon voeren in de Nederlandstalige muziek. Daarom gaat RADIONL vanaf 8 april op zoek naar deze zangeres.

Uit een analyse van RADIONL blijkt dat de Nederlandstalige top voornamelijk uit mannen bestaat. In de Hollandse Honderd van het afgelopen jaar staan slechts 12 zangeressen. Het wordt dan ook de hoogste tijd om het evenwicht te herstellen.

Vanaf 8 april kunnen deelneemsters zich aanmelden via de website www.radionl.fm. Daar is de unieke meezingtrack 'Wat kan mij het schelen' te downloaden. De deelneemsters kunnen dan hun eigen versie inzingen.

Een deskundige jury bepaalt wie er in de finale staan. De uiteindelijke winnares krijgt een platencontract, volledige begeleiding op het gebied van promotie (promoadventures.nl), management en boekingen, een fotoshoot, een videoclip en ondersteuning van RADIONL.

RADIONL is een regionaal commercieel radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, gezelligheid, regionaal weer, nieuws en verkeer op de radio brengt. Geen denderende houseklanken of gillende gitaren maar lekkere Hollandse meezingers uit de jaren '50 tot de bekende hits van nu. Kijk voor meer informatie op www.radionl.fm.

De zoektocht naar de Prinses van het Nederlandse Lied wordt mogelijk gemaakt door:

Noot voor de redactie (