LEWIS PR verzorgt mediarelaties MphasiS
~ Leverancier van outsourcing-diensten kiest voor wereldwijd opererend PR-bureau ~

Eindhoven, 8 april 2010 - MphasiS, een HP-bedrijf, heeft LEWIS PR geselecteerd om de naamsbekendheid van het bedrijf in Europa te vergroten. Dit met als doel de omzet te verhogen en het klantenportfolio uit te breiden. MphasiS heeft LEWIS PR ingeschakeld voor de Nederlandse markt en het Verenigd Koninkrijk, waar het hoofdkantoor van het wereldwijd opererende PR-bureau is gevestigd.

LEWIS PR gaat MphasiS promoten binnen de Europese marketingplannen. Belangrijk doel is de berichtgeving toe te spitsen op alle verticale sectoren om zo doelgericht de Europese expansieplannen te ondersteunen.

MphasiS is opgericht in 2000 en helpt G1000 bedrijven van over de hele wereld met het verbeteren van de bedrijfsprocessen. De unieke kracht van MphasiS ligt in het leveren van geïntegreerde oplossingen, waaronder Infrastructure Technology, Applications Services en Business Process Outsourcing mogelijkheden.

"Sinds we vijf jaar geleden zijn toegetreden tot de Europese markt zijn we sterk gegroeid. We hebben een wereldwijd bureau nodig dat ons kan ondersteunen in de verbetering van onze profilering en dat zorgt voor een duidelijke, consistente berichtgeving", zegt Preeti Singh, Sales & Client Services Director Benelux bij MphasiS. "LEWIS PR is met zijn sterke wereldwijde netwerk in staat om de internationale service te leveren die wij nodig hebben. We zijn daarom zeer verheugd met deze samenwerking."

"Dit is een erg belangrijke klantwin voor LEWIS PR. MphasiS is een uitstekend merk om toe te voegen aan ons ICT-portfolio. MphasiS heeft een sterke basis in India, een solide wereldwijd klantenbestand en een geweldig team dat zorgt voor groei binnen Europa. We zijn verheugd dat we hier onderdeel van mogen uitmaken", zegt Yvonne van Bokhoven, VP Western Europe LEWIS PR.