Politie Groningen

Kom bij de politie

Politie onderzoekt schietincident in Groningen

Groningen, 08-04-2010 o De politie onderzoekt een schietincident waarbij donderdagavond in Groningen een 35-jarige inwoner van Hoogezand gewond is geraakt.

De politie kreeg even voor 18.30 uur een melding dat er bij een woning aan de Osloweg was geschoten. Volgens getuigen was er een schermutseling waarbij meerdere mannen betrokken waren. De politie is direct met een onderzoek begonnen. Tijdens het onderzoek meldde de Hoogezandster zich met een schotwond in het UMCG. Hij was in het gezelschap van twee mannen (26 en 44 jaar oud) uit Emden. Alle drie mannen zijn door de politie aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident. Het slachtoffer is stabiel en buiten levensgevaar. Na het incident zou er vanaf de Osloweg een auto met meerdere personen met hoge snelheid zijn weggereden. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het voorval. Forensische rechercheurs stellen een uitgebreid sporenonderzoek in.

Mensen die meer informatie hebben over het schietincident of getuige zijn geweest, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Groningen via 0900-8844 (lokaal tarief).