Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Rotterdam, 09 maart 2010

CARO EMERLAND VOEGT SHOW IN WATT TOE AAN UITVERKOCHTE CLUBTOUR

Eind maart start de populaire zangeres Caro Emerald met haar band aan haar clubtour langs de grote Nederlandse poppodia als Paradiso, Tivoli, Paard en Effenaar. Aangezien al deze shows volledig uitverkocht zijn geeft Caro Emerald op donderdag 8 april een extra show in de grote zaal van WATT. Tickets voor dit optreden zijn vanaf woensdag 10 maart in de voorverkoop verkrijgbaar.

Caro Emerald is een goed voorbeeld van dat het heel hard kan gaan in de muziekwereld. In oktober 2009 stond Caro Emerald nog in de kleine zaal van WATT voor een kleine honderd bezoekers. Haar aanstekelijke debuutsingle Back It Up (een combinatie van swingende jaren vijftig sfeer met beats van nu) draaide toen al een paar maanden bovenin de hitlijsten mee.

Vijf maanden later heeft Caro Emerald's tweede single A Night Like This de eerste positie in de nationale hitlijsten behaald en het debuutalbum Deleted Scenes From The Cutting Room Floor kwam met overmacht op nummer 1 binnen in de Album Top 100. Het album, volledig geïnspireerd door muziek en films uit de jaren veertig en vijftig, haalde vervolgens binnen 3 weken de gouden status (meer dan 25 duizend verkochte exemplaren). Na de aanstormende clubtour zal de groep op diverse bevrijdingsfestivals en vervolgens de zomerfestivals optreden. Het sprookje van Caro Emerald is pas net begonnen.

DO 08 APRIL 2010 CARO EMERALD & SUPPORT @ WATT (GROTE ZAAL)

West-Kruiskade 26-28, 3014 AS Rotterdam
Deuren open 19:00u / Aanvang programma 20:00u
Tickets a E 14,- (excl. servicekosten) zijn vanaf woensdag 10 maart 10.00u in de voorverkoop verkrijgbaar, uitsluitend via de website van WATT, alle Primera winkels, en in Rotterdam ook bij Plato (Meent) en Velvet Music (Oude binnenweg).

www.watt-rotterdam.nl / www.caroemerald.com

*** Einde persbericht ***

>>> Noot voor de redactie /