Gemeente Westervoort

Het Starterscafé verwelkomt alle ondernemers!

Hoe word je een succesvolle ondernemer? Het Starterscollectief De Liemers nodigt u uit voor het Starterscafé op donderdag 8 april, vanaf 19.30 uur, in Restaurant ´Lokaal de Revolutie Zevenaar.

Ben je voor het geluk geboren? Lijkt het een ander altijd net iets makkelijker af te gaan dan jou? Hoe combineer je een goed inkomen uit je onderneming met voldoende vrije tijd voor je privé leven en ontspanning? Dorothé Vos-Heijneman van BuroMOOD geeft een inspirerende presentatie over succesvol ondernemen. Hierin laat zij zien dat succes voor iedereen bereikbaar is!

Starterscafé: wat en voor wie?
Als startende ondernemer ontmoet je collega-ondernemers, mensen van bestaande ondernemersnetwerken, de politiek en commerciële dienstverleners. Vertegenwoordigers van verschillende instanties zijn aanwezig voor advies en het beantwoorden van vragen.

Locatie
Restaurant ´Lokaal de Revolutie´
Markt 4
6901 AE Zevenaar
T (0316) 34 40 44

U bent van harte welkom! Vooraf aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. De zaal is vanaf 19.00 uur geopend. Het programma start om 19.30 uur.

Meer informatie? Kijk dan op www.starterscafe.nl.

Het Starterscollectief De Liemers bestaat uit de volgende partijen: Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland, Rabobank LiemersePoort, De Liemerse gemeenten, Arbeidsbeurs De Liemers, Puber MKB, ROC Rijn IJssel, Young Lindus

Dorpsplein 1 6931CZ; P: Postbus 40 6930 AA; T: (026) 3179911; F: (026) 3113623 E: gemeente@westervoort.nl