Telecom challenger Hotgsm.be wordt Telenet verdeler

08/04/2010 09:55

Hot Internet BVBA

WAARLOOS - KONTICH - Telecom internetwinkel Hotgsm.be gaat vanaf 8 april a.s. Telenet Mobile verkopen. Hotgsm.be is initiatiefnemer van de koppelverkoop methode in de telecom sector en is momenteel de snelst groeiende spelers op de telecom markt. Telenet Mobile wordt de derde operator in het portfolio van Hotgsm.be.

"Met de komst van Telenet Mobile wordt het assortiment sterk verrijkt. Proximus, BASE en Telenet Mobile hebben allen hun eigen sterke kanten en spreken daarmee diverse doelgroepen aan. De toevoeging van Telenet Mobile aan het portfolio is dan ook een logische stap waarmee we aan de vraag van nog meer klanten kunnen voldoen." aldus Pim Spaanderman, Commercial Director van Hotgsm.be.

Sinds juni 2009 biedt Hotgsm.be een breed portfolio met 'koppelverkoop-aanbiedingen' aan. Door middel van dit aanbod profiteren klanten van veel korting op een GSM indien deze in combinatie met een abonnement wordt afgenomen. De abonnementen zijn exact hetzelfde als men elders kan verkrijgen. Dit voordeel in combinatie met het gemak van het online bestellen blijkt een succesformule. Duizenden klanten tekenen maandelijks in op de formules van Hotgsm.be.

Hotgsm.be is reeds twee jaar actief in België en is erkend agent van BASE, Telenet en Proximus. Oprichters zijn Gerd Koops (directeur) en Pim Spaanderman (commercieel directeur). Beiden afkomstig van KPN, het moederbedrijf van BASE.