Avelon benoemd tot SAP Special Expertise Partner


'S-HERTOGENBOSCH, 20100408 -- Avelon, specialist op het gebied van procesoptimalisatie in SAP, is vanaf vandaag officieel SAP Special Expertise Partner voor SAP Netweaver. Op het jaarlijkse VNSG Congres werd het partnerschip uitgereikt. Avelon is al vele jaren actief op het gebied van procesverbetering met behulp van SAP Workflow. SAP Workflow is een succesvol hulpmiddel bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen, doordat op eenvoudige wijze complexe bedrijfsprocessen zijn te modelleren binnen de eigen SAP omgeving. Op basis van ervaring en `best practices' heeft Avelon een aantal oplossingen ontwikkeld waardoor snelle implementaties mogelijk zijn, met snel resultaat.

Ook op het gebied van SAP Invoice Management (SIM) by Open Text, speelt Avelon een voortrekkersrol in de Nederlandse SAP markt. Dankzij Avelon's uitgebreide deskundigheid op het gebied van procesoptimalisatie gecombineerd met de krachtige SAP Invoice Management oplossing zijn SAP klanten nog beter in staat hun factuurverwerkingsprocessen te optimaliseren.

Martijn Wever, Manager bij Avelon: " We zijn trots dat wij de eerste implementatie van SAP Invoice Management in Nederland hebben uitgevoerd bij de verfdivisie van AkzoNobel. AkzoNobel Decorative Paints is `s werelds toonaangevende verfleverancier met beroemde namen zoals Sikkens, Dulux en Hammerite. De oplossing voor het scannen, herkennen en goedkeuren van facturen wordt nu geleidelijk uitgerold naar de verschillende landen waar AkzoNobel actief is. De opgedane kennis wordt nu gebruikt bij de implementatie van SIM bij diverse andere klanten."
Avelon heeft ook kennis van technieken als SAP Netweaver Composition Environment (CE) en SAP Interactive Forms by Adobe. Deze technieken in combinatie met SAP Workflow maken oplossingen nog flexibeler en krachtiger.

Wiebe Landkroon, Manager bij Avelon: "Het toekennen van het SAP Special Expertise Partnership voelt als een beloning. Wij zijn blij met de bevestiging vanuit SAP dat wij worden gezien als belangrijke specialist voor organisaties en bedrijven om hen te ondersteunen op het terrein van procesoptimalisatie. Avelon viert dit jaar haar 10-jarig jubileum, met dit partnership is dit dus extra feestelijk."

Over Avelon
Avelon heeft een duidelijke focus: het optimaliseren van processen door de inzet van SAP workflow tools zoals: SAP Business Workflow (ERP Suite, SRM, CRM) ccBPM (PI) en SAP NetWeaver BPM (CE). Met meer dan 300 succesvolle workflow projecten - waarvan ruim 90 op het gebied van digitale factuurverwerking - heeft Avelon een uitstekende reputatie opgebouwd in procesoptimalisatie. De consultants van Avelon hebben jarenlange ervaring met SAP workflow gerelateerde oplossingen en beschikken over grondige kennis van de technische architectuur. Daarnaast hebben zij ook de noodzakelijke proceskennis opgebouwd en ervaringen opgedaan met verandertrajecten. Deze combinatie is de sleutel voor het succes en de waardering voor Avelon binnen de Nederlandse markt. Meer informatie is te vinden op: www.avelon.nl

Over SAP
SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen (*) voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen en met de SAP BusinessObjects portfolio wordt de strategie en executie van bedrijven van alle maten bij elkaar gebracht met open, heterogene applicaties voor informatiemanagement, enterprise performance management, governance, risk & compliance, en business intelligence. Op dit moment gebruiken ongeveer 92.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool 'SAP'. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.

(*) SAP definieert softwareoplossingen als bestaande uit enterprise resource planning, business intelligence en gerelateerde applicaties.