Koeroe lanceert nieuw online dating concept


"sociale netwerksite voor singles op zoek naar een partner"

DEN BOSCH, 20100408 -- Koeroe.eu heeft -in samenwerking met academici- een nieuwe veelomvattende datingwebsite opgezet. De site, www.koeroe.eu, biedt geavanceerde mogelijkheden om een date te zoeken. Vanwege de unieke opzet is de datingsite geheel kosteloos voor bezoekers.

Victor Steen over de datingsite: "Toen ik me in wilde schrijven voor een datingsite viel me op dat goede datingsites uiteindelijk te veel geld kosten en te weinig functionaliteit bieden om elkaar online beter te leren kennen. Alle aangeboden tests en match formules blijken niet wetenschappelijk onderbouwd. Niet passende kandidaten worden aan je voorgesteld. Om dat op te lossen besloten we zelf een datingsite te ontwikkelen."
Om dat te bereiken begeleidt de pagina de bezoeker als het ware door alle stappen om jezelf te presenteren, je profiel te optimaliseren en uiteindelijk een match te vinden. Zo is het mogelijk om zowel actief als passief te zoeken. Passief word je door de datingsite aan een kandidaat gekoppeld op basis van de wetenschappelijke persoonlijkheidstest en match formules. Naast het profiel dat we opbouwen aan de hand van de psychologische vragen, kan de bezoeker zelf aangeven wat zijn ideale partner zou moeten antwoorden. Dit garandeert de meest ideale match. Actief kun je zoeken op alle criteria die voor de bezoeker belangrijk zijn zoals afstand, leeftijd, hobby's of geloof.

Dating in een sociaal netwerk
De datingsite heeft niet alleen als doel het vinden van een passende date, maar heeft ook een sociale netwerk functie. Een greep uit de sociale mogelijkheden is: leden kunnen elkaar hulp vragen, lid worden van een groep en activiteiten organiseren, een vrienden netwerk opbouwen en elkaar nieuwe matches introduceren, een aan dating gerelateerd blog bijhouden of een competitie starten waarbij je op elkaar kunt stemmen.

Het gratis concept
De formule van de online dating website KoeRoe is simpel. KoeRoe zorgt voor onderhoud en webhosting van een online dating website op het internet en de gebruikers beheren de website. Een foto van een nieuw lid wordt pas geplaatst nadat 10 betrouwbare leden de foto hebben gezien en goedgekeurd. Spam aanmeldingen worden op dezelfde manier verwijderd, nog voordat ze op de website kunnen verschijnen. De onderhoudskosten blijven hierdoor laag zodat de website geheel gratis is. KoeRoe blijft de website uitbreiden met nieuwe geavanceerde mogelijkheden met dank aan de wensen en aanbevelingen van gebruikers.

Over Koeroe.eu
Koeroe.eu is een spin off van een deelname aan New Venture, een initiatief van McKinsey & Company. New Venture is een unieke methode om een innovatief concept te ontwikkelen en om te zetten in een effectieve onderneming met behulp van coaches en consultants.





Ingezonden persbericht