Spring mee voor Right To Play


Wat kost het om de richting van een kinderleven te veranderen

SLOTERDIJK, 20100408 -- Work it to Play s.c. is zaterdag 21 maart begonnen met de verkoop van digitale springtouwen. De gehele opbrengst van de verkoop zal gedoneerd worden aan het goede doel Right To Play. Right To Play is een internationale humanitaire organisatie die met sport en spel programma's de levens van kinderen in de meest achtergestelde gebieden ter wereld, wil verbeteren.

Work it to Play s.c. is een student company, opgericht door 8 studenten aan de Hogeschool TIO te Amsterdam. Door middel van de verkoop van digitale springtouwen willen deze studenten de inwoners van Nederland interesseren voor het onderwerp sport en spel. Work it to Play s.c. is van mening dat dit erg belangrijk is, zowel hier voor de eigen gezondheid als voor de ontwikkeling van kinderen in achtergestelde gebieden.
Zoals Michelle Krijnen, algemeen directeur vertelt: `De springtouwen zijn binnen en er is niets meer dat ons tegenhoudt om veel geld op te gaan halen voor Right To Play'.
Deze 8 studenten willen het springtouw op een leuke en originele wijze gaan verkopen bij verschillende sportevenementen, deze evenementen zijn te vinden op de website van Work it to Play s.c. Met fel gekleurde en opvallende kleding in combinatie met een vrolijke uitstraling willen zij laten zien dat springen met een springtouw leuk is, zowel hier in Nederland als op plaatsen in de wereld waar spelen helemaal niet zo normaal is.
Hebben deze studenten u nu al warm gekregen voor het springen voor Right To Play en uw eigen gezondheid?
Op www.workittoplay.com kunt u voor slechts ¤ 6.95 uw eigen springtouw bestellen.





Ingezonden persbericht