IPhone-app Dale Carnegie nummer één zakelijke applicatie


App `Secrets of Success' meest gedownload in VS

AMSTERDAM, 20100408 -- De nieuwe iPhone Applicatie `Secrets of Success' van Dale Carnegie Training groeide in maart uit tot de populairste zakelijke iPhone applicatie in zowel de VS, Canada, Mexico, Ierland als Zuid-Afrika en voert nog altijd de ranglijst aan. In Nederland kwam de App op Paasmaandag binnen op plaats vier. Inmiddels heeft de App -te gebruiken op zowel iPhone als Blackberry- ook de betaalde algehele top 50 bereikt (welke over het algemeen is voorbehouden aan spelletjes).

De applicatie `Secrets to Success' is gebaseerd op de principes van Dale Carnegie (bekend van de wereldwijde bestseller `How to win friends and influence people'), welke zich onder andere richten op zowel persoonlijk- als zakelijk leiderschap. De tips zijn op de mobiele telefoon te banaderen en staan gerubriceerd op onderwerp. Tevens zijn dertig video's aanwezig, aangevuld met dagelijks praktische tips van wereldleiders en grote denkers.

De applicatie `Secrets to Success' is ook in Nederland verkrijgbaar en kan worden gedownload bij de Apple iTunes store of op de Dale Carnegie website: www.dalecarnegie.com/app/.

Hans van der Laan, directeur van Dale Carnegie Benelux: ,,Je hebt nu op elk moment van de dag je eigen coach tot je beschikking. Voor een belangrijke vergadering kun je nakijken hoe je een ander voor je ideeën kunt winnen of hoe je medewerkers het beste kunt laten samenwerken. Dale Carnegie Training bestaat al bijna 100 jaar en we zijn trots om mensen nog altijd te helpen in hun zakelijke en persoonlijke ontwikkeling."

Informatie Dale Carnegie
Dale Carnegie Training werd in 1912 opgericht en trainde inmiddels al meer dan 7 miljoen mensen in meer dan 80 landen. Zie: www.dcbenelux.com/dctnl_over_clients.html.

Informatie over Dale Carnegie Benelux te Amsterdam: www.dcbenelux.com





Ingezonden persbericht