Ingezonden persbericht



Door: Marianne Hoeks
Datum: 02-04-2010

Bouwwereld krijgt nieuwe Franchise Formule

8 april aanstaande is het zover. Dan gaat een nieuw aannemersconcept van start; Treetops Bouwmanagement. Een franchiseconcept in de aannemerij dat zich onderscheidt van de al bestaande concepten. Enerzijds door het feit dat de directeur van de formule een vrouw is, anderzijds door de nieuwe formule, welke het gat tussen de ZZP'er en de reguliere aannemerij opvult. Met één eigen filiaal en 2 franchisenemers wordt het een vliegende start.

Vanuit de gedachte dat het Treetops bouwmanagement ook voor de particuliere en de klein zakelijke markt beschikbaar zou moeten zijn is het idee ontstaan dit daadwerkelijk bereikbaar te maken. Met onze franchisenemers wordt aan deze gedachte inhoud gegeven. Intensief zullen zij hun projecten begeleiden en tegelijkertijd de handen uit de mouwen steken.

Aangevuld met erkende zelfstandige professionals worden projecten onder handen genomen waar meerdere disciplines elkaar op de werkvloer zullen tegen komen. Afstemming, planning, kwaliteitsbewaking, maar vooral ook persoonlijke betrokkenheid bij de cliënten zijn de speerpunten.

De Treetops bouwmanager zal zich ondersteund weten door de om zich heen verzamelde specialisten. Hij zal deze aansturen, inplannen en zorgen voor de inkoop van de juiste materialen en hulpmiddelen. Gezamenlijk bouwen zij voor elke particulier of MKB'er de aanbouw, het kantoor, de serre, een badkamer, keuken of complete woning of werkruimte.

Alles op maat en met een, per opdracht ingevuld en afgestemd, projectteam. Speciaal voor elke cliënt in te richten. Met de kennis van 20 jaar bouwmanagement en de inzet van alle op de werkvloer opererende zelfstandig ondernemers kan dat bijna niet meer fout gaan.

Op donderdag 8 april zal deze pilot op feestelijke wijze in de Woeste Hoeve in Borkel & Schaft gelanceerd worden en kunnen de projecten worden gestart en aangenomen.