Slowdating nieuw in Nederland


10 dates van 8 minuten voor meer inhoud

AMSTERDAM, 20100309 -- Op 8 april 2010 vindt om 20:00 uur de eerste slowdate voor singles plaats in Hotel Arena Amsterdam. Een speeddate waarbij de dates 8 minuten duren in plaats van de reguliere 3 minuten. Vooral de singles die op zoek zijn naar net wat meer diepgang en inhoud kunnen zo op een leuke manier tussen de 10 en 15 singles ontmoeten en wie weet...

Singles maken steeds bewuster keuzes voor een date of partner, de slowdate sluit aan bij deze levenswijze. De slowdaters ontmoeten tijdens een slowdateavond of -middag veel potentiële kandidaten, en krijgen de tijd om die wat beter te leren kennen. Klikt het.. dan vullen ze een JA in op de matchkaart. Bij een wederzijdse JA ontvang ze elkaars e-mail adres om verder af te spreken. Een goed begin voor een nieuwe start.

Speeddaten.nl organiseert speeddates en party's voor singles tussen de 20 en 55 jaar. Door heel Nederland heen kunnen singles elkaar op een gestructureerde en vooral leuke wijze leren kennen. Omdat veel singles regelmatig aangeven dat drie minuten toch wel heel kort is, introduceert speeddaten.nl de Slowdate. Dit gebeurt al in Amerika, maar is helemaal nieuw in Nederland. Speeddaten.nl verwacht dat de Slowdate net zo'n succes wordt als de speeddate. Met speeddaten heeft Speeddaten.nl inmiddels 18.000 singles een leuke avond bezorgd met veel dates.

Speeddaten.nl