Ingezonden persbericht


*** PERSBERICHT ***

Door: Lea Rosa
Datum: 24-03-2010

Verbinding maken tussen ambitie, werk en leven

PERSBERICHT

Ambitie - dat is toch iets voor topvrouwen? En 'gewone' vrouwen dan? Wat betekent ambitie als je worstelt met de combinatie werk, huishouden en gezin? Tijdens het event De kracht van ambitie komen deze vragen op speelse wijze voorbij. Een inspirerende avond voor vrouwen met ambitie. Het event wordt georganiseerd door het Arnhemse coachingsbureau Vrouw en Ambitie op donderdagavond 8 april. Op deze dag gaat ook de nieuwe site van Vrouw en Ambitie live.

Topvrouwen en Bekende Nederlanders kennen we allemaal. Maar hoe gaat de vrouw-uit-de-straat om met ambitie? Tijdens het event De kracht van ambitie vertellen gewone vrouwen hun verhaal. Zij laten zien hoe ze de verbinding maken tussen ambitie, werk en leven. Niet om een 'powerwoman' te worden - maar om meer uit het leven te halen, zodat het leven plezieriger en uitdagender wordt. Organisator en initiatiefneemster van het event is Lea Rosa van coachingsbureau Vrouw en Ambitie. Rosa: 'Waar ik naar toe wil is dat ambitie een mooi begrip wordt bij Nederlandse vrouwen. Ik wil dat 'ambitie hebben' trots oproept, een noodzaak is. Dat het goed is als je ambitie hebt. Ambitie geeft geen stress - het zorgt voor levenslust en plezier.'

Programma event

Tijdens een avondvullend programma zijn er sprankelende presentaties en filmpjes. Ook is er een creatieve workshop waarin vrouwen op zoek gaan naar de betekenis van het woord 'ambitie'. Sprekers tijdens het event zijn:


· Gerjanne Thiemens van OKZO creatief strategisch advies


· Harriet Kollen, coach en onderwijsadviseur bij Bloei-coaching


· Sandra van Kolfschoten, partner bij MEESTERSadvies en initiatiefneemster van vrouwennetwerk Grootse Vrouwen


· Lea Rosa, initiatiefneemster van deze avond en loopbaanbegeleider en coach bij Vrouw en Ambitie

Na afloop is er een borrel. Tijdens de borrel is er ruimte om te netwerken en kennis te maken met organisator Lea Rosa en de sprekers van deze avond.

Locatie, tijdstip en prijs

De kracht van ambitie vindt plaats op donderdag 8 april van 20.00 - 22.00 uur in Het Hoofdkwartier, De Kookplaats. Het adres is Oude Kraan 72 in Arnhem. Dit is vijf minuten lopen vanaf het station. De toegangsprijs is EUR 15,- per persoon inclusief koffie en thee. Wie zich voor 1 april aanmeldt, ontvangt 5 euro korting. Aanmelden kan alleen op reservering via Learosa@online.nl. Haar telefoonnummer is 06 41912310

Over Vrouw en Ambitie

Coachingsbureau Vrouw en Ambitie bestaat sinds 2004 en heeft als kernactiviteiten:
* loopbaan- en werkcoaching voor vrouwen

* herstel en werkhervattingscoaching bij stressgerelateerde klachten
* mindfulness voor vrouwen in werk en leven
Lea Rosa is coach en eigenaar van Vrouw en Ambitie. Met veel plezier helpt zij vrouwen de juiste keuzes te maken in haar loopbaan en ambities in het werk. Ook helpt zij vrouwen goed te kunnen functioneren op het werk, en bij het verminderen van stressgerelateerde klachten. Kenmerken van Lea Rosa: eigenzinnig, eigen-wijs en down to earth. Meer informatie over Vrouw en Ambitie: www.vrouwenambitie.nu (de vernieuwde site gaat online op 8 april).

Noot voor de redactie,