Gratis halve seizoenskaarten Vitesse bij DONG Energy

08/04/2010 10:00

DONG Energy

Vitesse en DONG Energy gaan samenwerken. Het van oorsprong Deense energiebedrijf ziet in de samenwerking met Vitesse een mogelijkheid om haar naamsbekendheid en klantaantal in Arnhem te vergroten. Vitesse wil haar stadion graag nog voller hebben.

De eerste gezamenlijke actie loopt in april 2010, wanneer het DONG team de Arnhemse wijken in gaat. Wie kiest voor energie van DONG, krijgt een halve seizoenkaart 2010/2011 van de Arnhemse eredivisionist cadeau. Huidige seizoenkaarthouders die de overstap naar DONG Energy maken, krijgen (in oktober) 40 euro terug gestort nadat zij hun nieuwe jaarkaart hebben besteld.

Vitesse heeft besloten de halve seizoenkaarten voor nieuwe DONG klanten komende zomer persoonlijk door haar selectiespelers bij de nieuwe leden thuis te bezorgen.

Paul van der Kraan, algemeen directeur Vitesse: "Wij zijn altijd op zoek naar zakelijke partners die ons gedachtegoed delen en versterken. DONG Energy hecht net als Vitesse veel waarde aan persoonlijke aandacht en goede service. Bovendien is DONG Energy één van de voordeligste energieleveranciers. Een fantastisch voorbeeld van een win-win-win situatie. Supporters kunnen goedkoper of voor niets naar Vitesse, DONG Energy kan gebruik maken van het netwerk van Vitesse en wij krijgen meer supporters in het stadion bij onze thuiswedstrijden."

Monique van Weert, marketing manager DONG Energy: "Wij geloven in een regionale aanpak met daarbij met een daarbij passende aanbieding. De Vitesse-fan krijgt nu de mogelijkheid om een half seizoen lang gratis naar thuiswedstrijden te gaan en profiteert van onze scherpe tarieven en persoonlijke service."