Gemeente Sneek


Voorontwerp van het bestemmingsplan "Stadsfenne Pasveer" vervaardigd

Burgemeester en wethouders maken bekend dat een voorontwerp van het bestemmingsplan "Stadsfenne Pasveer" is vervaardigd. Het bestemmingsplan is begrensd door de woonwijken Stadsfenne en Pasveer, de ijsbaan en het Zwettebos.

Doel van dit bestemmingsplan is om de verouderde bestemmingsplannen in dit gebied samen te voegen en te verwerken tot één nieuw bestemmingsplan, en om ongewenste ontwikkelingen te voorkomen.

Het voorontwerp van het bestemmingsplan "Stadsfenne Pasveer" bevat een toelichting, planregels en een plankaart. Op grond van de inspraakverordening worden ingezetenen en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke en rechtspersonen in de gelegenheid gesteld zijn of haar mening over het voorontwerp bestemmingsplan naar voren te brengen. Het voorontwerp bestemmingsplan ligt van 9 april 2010 tot en met 20 mei 2010 ter inzage bij de balie aan de Markstraat 15 te Sneek.

Reacties op het bestemmingsplan kunnen binnen de termijn van de ter inzage legging schriftelijk worden gegeven. Daarnaast kan binnen de inzagetermijn een afspraak worden gemaakt met de heer A. Kort van de afdeling Ontwikkeling, telefoonnummer (0515)485546 voor het geven van een mondelinge reactie over het bestemmingsplan