Politie Gelderland-Zuid

Getuigen gezocht van beroving

Nijmegen, 08-04-2010 o Donderdagochtend rond 06.00 uur werd op de Heemraadstraat een 43-jarige Nijmegenaar beroofd van zijn eigendommen. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

De man fietste op bovengenoemd tijdstip over de Heemraadstraat toen ineens een man uit de struiken kwam en de 43-jarige van zijn fiets duwde. Het slachtoffer kwam hierdoor ten val. Op dat moment kwam er een tweede man bij. Eén van de mannen pakte vervolgens de tas van de 43-jarige en haalde daar een aantal persoonlijke spullen uit. Vervolgens gingen beide mannen ervandoor en renden de bossages in aan de zijde van het Schutterspad.

Getuigenoproep

Van de daders is weinig bekend. Op het moment van de beroving waren beide mannen in het zwart gekleed. Ook droegen beiden een bivakmuts. Was u getuige van deze beroving donderdagmorgen op de Heemraadstraat. Of hebt u rond dat tijdstip iets bijzonders opgemerkt? Neemt u dan contact op met het overvallenteam van de Politie Gelderland-Zuid op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.
(10)

Laatst gewijzigd 08-04-2010 10:18 | © Regio Gelderland-Zuid |