Gemeente Echt-Susteren haalt grof tuinafval op

In april halen wij uw grof tuinafval huis aan huis op. U dient het grof tuinafval op de inzameldag vóór 7.30 uur (langs de openbare weg, dus niet op eigen gazon of oprit) aan te bieden in gebundelde pakketten van maximaal 1,5 meter lang en maximaal 25 kg zwaar.

Â

De stamdikte mag maximaal 10 cm bedragen. Dikkere stammen, takken, stobben en klein groenafval (in plastic zakken) worden niet meegenomen. De inzameling van groot tuinafval vindt plaats op dezelfde dag als de inzameling van rest- en gft-afval. In onderstaand overzicht en in de Afvalwijzer 2010 vindt u de data. Let op! Een aparte inzamelwagen haalt het groot tuinafval op. Het tijdstip kan dus afwijken van het tijdstip waarop uw duobak of emmertjes worden leeggemaakt. U hoeft zich vooraf niet aan te melden.

Â

Snoeiroute Susteren, Nieuwstadt, Roosteren, Dieteren, Kokkelert, Illikhoven en Visserweert


- maandag 12 april: maandagroute


- dinsdag 13 april: dinsdagroute


- woensdag 14 april: woensdagroute


- donderdag 15 april: donderdagroute

Â

Snoeiroute Echt, Aasterberg, Pey, Koningsbosch, Schilberg, Maria Hoop, Echterbosch, Slek, Hingen, Sint Joost, Berkelaar, Gebroek, Ophoven


- maandag 19 april: maandagroute


- woensdag 21 april: woensdagroute


- donderdag 22 april: donderdagroute


- vrijdag 23 april: vrijdagroute

Â

Door het grote aanbod aan grof tuin afval kan de inzameling in sommige wijken iets uitlopen, waardoor het grof tuinafval mogelijk een dag later dan hierboven staat aangegeven, wordt opgehaald.

Â

Â