Politie Gelderland-Zuid

Bekneld na aanrijding

Nijmegen, 08-04-2010 o Woensdagmiddag rond 15.30 uur vond er een ingeval plaats op de Nieuwe Ubbergseweg. Een 61-jarige automobilist uit Nijmegen raakte hierbij bekneld en moest door de brandweer uit zijn auto geknipt worden.

De 61-jarige reed over Nieuwe Ubbergseweg en kwam uit de richting van Beek. Voor hem, in tegenovergestelde richting, reed een vrachtauto. De 61-jarige hield niet voldoende rechts en kwam gedeeltelijk op de rijbaan van het tegemoetkomende verkeer terecht en botste tegen de vrachtwagen. De 61-jarige raakte hierbij bekneld en werd door de brandweer uit de auto geknipt. Hij werd met letsel aan zijn arm overgebracht naar het UMC St. Radboud Ziekenhuis in Nijmegen. De bestuurder van de vrachtauto, een 52-jarige Tielenaar, en een inzittende raakten niet gewond.

In het kader van de regel botsen is blazen werden beide bestuurders gecontroleerd op het gebruik van alcohol. Van de 61-jarige werd in verband met zijn verwondingen een bloedproef afgenomen. Deze zal binnenkort uitsluitsel geven. De 52-jarige bleek niet gedronken te hebben. De auto en de vrachtauto werden door een bergingsbedrijf afgesleept.

(10)

Laatst gewijzigd 08-04-2010 11:34 | © Regio Gelderland-Zuid |