Senternovem

08-04-2010 |

Laatste dag sloopregeling binnenkort bekend

In overleg met de verschillende brancheorganisaties heeft het Ministerie van VROM besloten de Nationale Sloopregeling op een vaste dag te stoppen. Hiermee wordt aan zowel autobedrijven als kopers duidelijkheid gegeven tot wanneer nog subsidieaanvragen kunnen worden ingediend die - mits aan de voorwaarden van de sloopregeling wordt voldaan - nog gegarandeerd tot uitbetaling van subsidie zal leiden.

Het is bijna zover: binnenkort wordt bekend wat de allerlaatste dag van De Nationale Sloopregeling gaat worden. Zodra de exacte datum bekend wordt gemaakt heeft u nog maximaal enkele dagen voordat het subsidieloket sluit. Op die laatste dag kunnen autobedrijven tot 17.00 uur precies hun aanvraag indienen bij Agentschap NL.

Zodra de daadwerkelijke sluitingsdatum bekend is zal dit worden gepubliceerd in de Staatscourant. Hier zal ook extra aandacht aan worden besteed via de nieuwsbrieven van ARN. Uiteraard zal ook op de site van Agentschap NL worden genoemd wat de daadwerkelijke sluitingsdatum wordt.

Digitaal indienen
Als autobedrijf bent u zelf verantwoordelijk voor het tijdig en correct indienen van subsidieaanvragen. Uw subsidieaanvraag kunt u digitaal indienen tot en met de sluitingsdag vóór 17.00 uur via www.agentschapnl.nl/sloopregeling. Als uw subsidieaanvraag na 17.00 uur digitaal wordt ingediend bent u te laat en heeft u geen recht meer op subsidie Het is daarom belangrijk tijdig uw subsidieaanvraag in te dienen!

Vragen over digitaal indienen of de sluiting van de regeling? De helpdesk van Agentschap NL is - net als op andere werkdagen - ook de laatste dag van de regeling bereikbaar tot 17.30 uur op telefoonnummer 088- 602 33 50. De verwachting is dat tijdens de laatste dagen van de regeling vaker een beroep zal worden gedaan op onze helpdesk. Om te voorkomen dat u moet wachten, is het verstandig om nu alvast zoveel mogelijk uw vragen te stellen. Ook na de sluiting van de regeling kunt u nog bij onze helpdesk terecht met uw vragen. Wijzigingsdatum |

07-04-2010