FHG Bank

Opening nieuw kantoor FGH Bank in Maastricht

Utrecht, 7 april 2010

Vastgoedfinancier neemt intrek in nieuw pand:
Opening nieuw kantoor FGH Bank in Maastricht

FGH Bank, specialist in het financieren van commercieel vastgoed, neemt haar intrek in een nieuw kantoor in Maastricht. De vastgoedbank laat al jaren een stabiele ontwikkeling zien, ook in Zuid-Nederland. Het kantoor in Maastricht is gegroeid en de huisvestingsbehoefte is daarmee ook veranderd. Vandaag, woensdag 7 april 2010, verhuist FGH Bank daarom van Avenue Céramique naar de kantoorvilla aan het Aldenhofpark 30 in Maastricht.

Het Maastrichtse kantoor van FGH Bank maakt deel uit van een landelijk dekkend netwerk van zeven regiokantoren en een hoofdkantoor in Utrecht. Elk regiokantoor beschikt over lokale kennis van de vastgoedmarkt en kan op die manier goed inspelen op ontwikkelingen. Daar komt bij dat de bank alle vastgoeddisciplines in eigen huis heeft: van een eigen Taxaties & Researchafdeling met bouwkundigen, taxateurs en vastgoedresearchers tot juridische en fiscale kennis.

âHet Zonnehuisâ: zichtlocatie middenin Maastricht FGH Bank heeft in Maastricht en omstreken een sterke positie en is bij steeds meer grote regionale projecten betrokken. Die groei heeft geleid tot de verhuizing van een kantoorverzamelgebouw aan de rand van Maastricht naar een kantoorvilla middenin het centrum. âDat deze nieuwe locatie allure heeft, is ook terug te zien aan de gevelsteen waar âHet Zonnehuisâ op geschreven staat,â aldus Guy Closset, relatiemanager kantoor Maastricht. Zijn collega Julien Pijper vult aan: âHet is villa met een opvallende uitstraling. Ook de locatie is uitstekend. Vlakbij het centrum en vanuit de stad toch goed bereikbaar. Kortom, de perfecte uitvalsbasis om in deze regio optimaal te kunnen opereren, voor nu én in de toekomst.â Â
Het park is overigens bij Maastrichtenaren ook wel bekend vanwege de Berenkuil. In het park is op een parkbankje een beeld van beer Jo te bewonderen; de laatste beer die in de berenkuil leefde in het Aldenhofpark in Maastricht.

Onderdeel Rabobank Groep
FGH Bank maakt deel uit van Rabo Vastgoedgroep, de vastgoedgroep van Rabobank waarbinnen de zakelijke vastgoedfinanciering een belangrijke plaats inneemt. Rabo Vastgoedgroep heeft drie op vastgoedgerichte kernactiviteiten: ontwikkelen, financieren en investment management.
---

FGH Bank is onderdeel van Rabobank Groep