RTL Group

Acteur Verne Troyer en Rita Verdonk op de bank bij 'JENSEN!'

Na het knallende interview met Gordon Ramsay heeft de brutaalste presentator van Nederland weer een bekende internationale gast in zijn show. De 82 cm. lange Verne Troyer neemt plaats op de bank van Robert Jensen. Troyer werd bekend als Mini Me, de kleine versie van Dr. Evil uit de Austin Powers-films. Jensen vraagt zijn gast zoals altijd het hemd van het lijf en komt van alles te weten over zijn carrière als acteur en stuntman. Troyer praat ook over zijn privé-leven en verrast Jensen met een goed geplaatste stoot, die de presentator een toontje hoger doet zingen.

Zoals altijd legt Jensen ook weer het vuur aan de schenen van een nationale bekendheid. Politica Rita Verdonk is de tweede gast in de show en Jensen confronteert haar met de peilingen, die ooit heel gunstig waren maar nu tot het minimum zijn gedaald. Met deze twee interessante en veelbesproken gasten biedt JENSEN! zoals altijd een gezonde mix van inhoud en hilariteit.

Uitzending: RTL 5, donderdag 8 april tussen 22:00 23:00 uur. Herhaling: RTL 5, zondag 11 april tussen 23:35 00:35 uur.

Website: rtl.nl/jensen

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Bouwknegt, Communicatie RTL Nederland, via tel 035-671 8598 of karin.bouwknegt@rtl.nl