AllRent ICT Solutions neemt Rentware.nl over

08/04/2010 12:22

AllRent ICT Solutions

Met de overname door Allrent uit Almere van branchgenoot Rentware is de grootste ICT-verhuurder van Nederland ontstaan. Directeur Rob Weijnen is trots dat hij tijdens de economische crisis kansen blijft verzilveren. Hij ziet vooral mogelijkheden voor het MKB om groei te realiseren ondanks de malaise. "Door de overname is een zeer sterke partij ontstaan die nagenoeg iedere denkbare vraag uit de ICT-verhuurmarkt aankan", zegt Weijnen. "De crisis zorgt ervoor dat echte ondernemers worden beloond. Voor een goede opdracht moet je het vuur uit de sloffen lopen en een paar stappen meer zetten dan de concurrentie. Dat doen wij al jaren en klanten voelen dat naadloos aan."

Met het samengaan van beide partijen wordt een aantal producten en diensten samengevoegd. Zo heeft Rentware een bijzondere 'Tijdelijke Internet Box' waarmee vrijwel overal in Nederland meerdere gebruikers draadloos kunnen internetten. Dit product sluit naadloos aan bij het brede productassortiment van AllRent dat naast computers en netwerken bestaat uit onder meer plasmaschermen tot 65 inch, informatiezuilen en touchscreens.

Weijnen zegt dat door de schaalvergroting beide partijen hun diensten en producten nog beter kunnen distribueren. "Waar AllRent al dagelijks in heel Nederland apparatuur verhuurde zal met de uitbreiding van de klanten van Rentware nog optimaler gedistribueerd kunnen worden. Datzelfde geldt voor het opbouwen van beurzen en congressen. Nu kan dat veel efficiënter omdat beide bedrijven uit hetzelfde magazijn hun klanten bedienen. Dat is niet alleen efficiënter maar ook kostenbesparend en milieubewuster."

Door de overname van Rentware beschikt AllRent over een geoliede organisatie met als hart een technische dienst van tientallen vaste en losse krachten om razendsnel in te kunnen spelen op de complexe klantvraag van vandaag en morgen.





http://www.allrent.nl

http://www.allrent.nl