Gemeente Dalfsen

GreenBikes opruimdag

08-04-2010

Niet de GreenBikes worden verkocht, want de speciale groene fietsen staan al weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. logo Greenbikes

Toch moeten ook de routes nog klaar gemaakt worden en daarom gaan de vrijwillige gidsen op donderdag 8 april het zwerfvuil langs de routes opruimen. Een mooi gebaar, dat door de gemeente ook zeer wordt gewaardeerd. Wethouder Diny Laarman zal om 9.30 uur bij het station op ludieke wijze het startschot geven voor deze speciale `GreenBikes opruimdag´. Iedereen die een kijkje wil nemen of mee wil helpen is van harte uitgenodigd.

De GreenBikes zijn inmiddels een begrip geworden in Dalfsen en omstreken, toch is ook hier een stukje vernieuwing nodig. Daarom is het bestuur samen met de gidsen druk in de weer om de routes te vernieuwen en elementen toe te voegen. Als eerste is de beeldentuin Anningahof toegevoegd aan de routes. Ook is men bezig om een combinatie te organiseren tussen fietsen en culinaire verwennerij. Daarmee geven GreenBikes en GreenShoes een nieuwe impuls aan de beleving van de natuur, landgoederen, kunst en cultuur in en rondom Dalfsen. Voor meer informatie of boekingen kunt u terecht op www.greenbikes.nl.