NOVA

08-04-2010

Onderzoekers oneens over schatting PVV
De PVV heeft de kosten van de immigratie laten berekenen: zes miljard of meer zouden niet-westerse allochtonen kosten. Verschillende onderzoekers vinden de berekeningen aanvechtbaar. Ook hoogleraar Peter Nijkamp die onderzoek deed voor FORUM, het instituut voor multiculturele vraagstukken. Hij is vanavond te gast.

Ondanks tirade in finale van Arabische Idols
De Saoedisch-Arabische Hissa Hilal baarde opzien door in haar gedichten voor het populaire tv-programma 'Poet of Millions' (de poëtische versie van Idols) kritiek te spuien op Islamitische geestelijken. Vannacht stond ze in de finale.

'Geen extern toezicht op advocatuur'
Toezicht door iemand die door de staat is aangesteld, staat de onafhankelijkheid van advocaten in de weg, aldus Docters van Leeuwen, die in opdracht van de advocatuur onderzoek deed. Arthur Docters van Leeuwen is vanavond te gast.

STEM NU op NOVAtv.nl
NOVA vroeg aan een reeks bekende Nederlanders hun creatieve bezuinigingsidee. U kunt vanaf nu stemmen op vier nominaties. Na drie weken gaan de weekwinnaars door naar de grote finale. STEM NU ... Vanavond de suggestie van entertainster Marijke Helwegen.

Presentatie: Clairy Polak

(Onderwerpen onder voorbehoud)