C/TAC-Align

P E R S B E R I C H T

's-Hertogenbosch, 8 april 2010

SAP benoemt Ctac tot Special Expertise Partner in categorie SAP Application Management Service Provider

Den Bosch, 8 april 2010 ­ SAP benoemt ICT-dienstverlener Ctac tot Special Expertise Partner in de categorie SAP Application Management Service Provider. Ctac onderstreept met deze benoeming zijn kennis van en ervaring in het leveren van SAP-Applicatie Management diensten.

Het Special Expertise Partnership van SAP is weggelegd voor bedrijven die zich onderscheiden op drie gebieden. Zij moeten beschikken over uitgebreide kennis van de oplossingen en dat bewijzen door onder meer training en certificering. Daarnaast moet een Special Expertise Partner gezien worden als thought leader en beschikken over de nodige referentieklanten. SAP hecht in dit partnership veel waarde aan samenwerking in gezamenlijke marktbenadering, het opzetten van campagnes en het winnen van nieuwe projecten.

"Ctac is al jaren een vooraanstaande speler in de hosting- en beheermarkt van SAP-systemen. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te optimaliseren, leggen we de lat intern erg hoog. We zijn dan ook erg verheugd met dit SAP- partnership. Dit is een extra bewijs dat wij uitstekende SAP-hosting- en beheerdiensten leveren", zegt Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac.

Profiel Ctac
Ctac is ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in ERP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van o.a. SAP en Microsoft systemen en hiervan afgeleide activiteiten, zoals systeemupgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Gold Partner en Microsoft Gold Partner in Nederland en België. Bovendien is Ctac de grootste SAP reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer 600 organisaties, van elke bedrijfsgrootte en uit uiteenlopende branches. Per ultimo december 2009 had Ctac 465 medewerkers in dienst. Ctac is actief in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk; het hoofdkantoor is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Het bedrijf is genoteerd aan NYSE Euronext in Amsterdam (ticker: CTAC). Voor meer informatie: www.ctac.nl.