Commerce-hub relaties genomineerd voor Dutch Sourcing Award


ING, UWV, Politieacademie, Stedin, Joulz, Alliander, Waternet en UVIT erkend voor hun topprestaties op het gebied van inkoop

AMSTERDAM, 20100322 -- Commerce-hub, leverancier van vooraanstaande sourcing en leveranciersmanagement oplossingen voor professionele inkooporganisaties, meldt met trots dat acht van haar relaties genomineerd zijn voor de Dutch Sourcing Awards.

De Dutch Sourcing Awards zijn een initiatief van de Foundation for the Forward Development of Procurement. Deze stichting richt zich op het uitwisselen en delen van kennis over sourcing en procurement en organiseert daarom jaarlijks de Dutch Sourcing Awards. Deze awards zijn een manier om de professionalisering van inkoop te stimuleren en inkoopteams te belonen voor geleverde prestaties. Genomineerde organisaties worden beoordeeld op de inkoopprestatie, waarbij de impact op de daadwerkelijk business en de professionaliteit van de uitvoering belangrijke criteria zijn.

De Awards worden uitgereikt in vier categorieën; Operational Excellence (UWV), Sustainability (Alliander, Stedin, Joulz), Step Change (ING, Politieacademie, UVIT, Waternet) en een categorie voor de beste overall prestatie. Deze laatste Award zal worden uitgereikt aan één van de genomineerden in de drie deelgebieden.

De Operational Excellence Award wordt uitgereikt aan de organisatie die de besturing en organisatie van de inkoopfunctie naar een hoger niveau heeft getild door verbetering en/of vernieuwing.
De Sustainability Award wordt uitgereikt aan het team dat sustainability heeft geïntegreerd in de bedrijfsprocessen binnen de organisatie en sustainability succesvol in de inkooporganisatie heeft weten te borgen.
De Step Change Award wordt toegekend aan de organisatie die een stap voorwaarts heeft gemaakt wat betreft de professionaliteit van de inkooporganisatie.

"Wij zijn niet alleen trots dat maar liefst acht van onze klanten genomineerd zijn voor deze prestigieuze Awards, maar het bevestigt ons dat wij met onze oplossingen in staat zijn een doorslaggevende bijdrage te leveren aan de volwassenheid van de inkoopfunctie", aldus Arnaud Honée, Managing Director van Commerce-hub.

Op 8 april 2010 zullen de Awards worden uitgereikt in het Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.