Ingezonden persbericht

Exclusief sponsor event De Kubus op donderdag 8 april 2010

Lelystad, 15 maart 2010. Burgemeester Margreet Horselenberg, BKL directeur Petra Botter en C.E.O. KMM Groep Meine Breemhaar hebben de handen ineengeslagen om op persoonlijke titel een sponsor event neer te zetten voor de Kubus. De Kubus heeft namelijk dringend financiële ondersteuning nodig voor de herinrichting van de rode zaal.

Ondanks eerdere inspanningen van de gemeente Lelystad -in het kader van groot onderhoud- en hoofdsponsor KMM Groep, is de begroting van de rode zaal nog steeds niet sluitend. Iets dat natuurlijk niet acceptabel is. De Kubus vervult als culturele instelling immers een belangrijke functie binnen Lelystad.

Burgemeester Margreet Horselenberg kwam met het idee een kleinschalig maar ludiek event neer te zetten om de laatste benodigde gelden binnen te halen. Op persoonlijke titel welteverstaan.

Wat kunt u verwachten?
Prachtig entertainment, een champagne proeverij met als sluitstuk een fles van het huis Lallier, sabreurs om de champagnes te ontkurken, zelf leren sabreren samen met burgemeester Margreet Horselenberg, meer dan voortreffelijk eten van restaurant Applaus én het juiste publiek om uw netwerk uit te breiden.

Locatie: De Kubus, Agorabaan 3, 8224 JS Lelystad
Datum: 8 april 2010
Tijd: 17.00 - 19.30 uur

Voor het bestellen van kaarten kunt u een mail sturen naar pbotter@bedrijfskring.nl.
Het maximale aantal gasten is vastgesteld op honderd. Dus wees er snel bij.



Ingezonden persbericht