Stadsdeelbijeenkomst Sport en Bewegen succesvol verlopen

Gemeente Den Haag 08 april 2010

Op 23 maart vond de eerste stadsdeelbijeenkomst plaats in Leidschenveen-Ypenburg.

Het doel van deze bijeenkomst was om alle `sportpartners' uit het stadsdeel met elkaar in contact te brengen om samen op zoek te gaan naar mogelijke samenwerkingsverbanden.

Nieuwe contacten

De opkomst van de bijeenkomst in Lyceum Ypenburg was goed. Ruim 30 mensen van ongeveer 20 verschillende organisaties hebben tijdens deze avond gebruik gemaakt van elkaars kennis en kunde. Nieuwe contacten zijn gelegd en er zijn diverse samenwerkingsmogelijkheden besproken. Er zijn zelfs vervolgafspraken gemaakt; vanaf nu wordt er volop samengewerkt. Het doel hierbij is een zo goed mogelijk sport- en beweegaanbod (voornamelijk gericht op jeugd en jongeren) te realiseren in stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg. Je kunt dus wel zeggen dat deze stadsdeelbijeenkomst een succes was.

Meer stadsdeelbijeenkomsten

In de loop van dit jaar wordt ook in de andere 7 stadsdelen een stadsdeelbijeenkomst georganiseerd, elk met een ander doel of thema. De volgende bijeenkomst is op woensdag 21 april in stadsdeel Loosduinen. U kunt zich daarvoor inschrijven bij Marloes Weimar (marloes.weimar@denhaag.nl).

Campagne

In het kader van de campagne verenigingsondersteuning worden er dit jaar diverse bijeenkomsten georganiseerd. Sportverenigingen verdienen een steuntje in de rug, vooral als het gaat om het werven van vrijwilligers. In de Jaarkalender staat een overzicht van deze bijeenkomsten.

Kijk op de website www.denhaag.nl/verenigingsservice voor alle informatie over ondersteuning aan sportverenigingen in Den Haag.

Zie ook:

* Stadsdeelbijeenkomsten

* Expertmeetings

* Sportcafé