Politie Gelderland-Zuid

Getuigen gezocht van overval

Nijmegen, 08-04-2010 o Donderdagmorgen rond 08.30 uur vond er een overval plaats op drogisterij het Kruidvat aan de St. Jacobslaan. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

Op bovengenoemd tijdstip wilde de winkelier de winkel openen toen hij werd opgewacht door twee gemaskerde mannen. De mannen dwongen de winkelier en een medewerkster onder bedreiging van een mes en een op een vuurwapen gelijkend voorwerp om geld af te geven. Vervolgens gingen beide mannen er te voet vandoor. Meerdere eenheden zochten in de omgeving. In een straal van een aantal kilometer werd ook een SMS-Alert verzonden. De mannen werden niet meer aangetroffen.

Getuigenoproep

Het overvallenteam van de Politie Gelderland-Zuid onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden. Van de overvallers is een summier signalement bekend. De mannen zijn ongeveer 1.80m lang en waren tijdens de overval in het donker gekleed. Eén van de mannen zou bij het verlaten van de winkel in het bezit zijn van een gele tas met het logo van het Kruidvat. Was u getuige van deze overval? Of hebt u rond 08.30 uur iets bijzonders opgemerkt? Neemt u dan contact op met het overvallenteam van de Politie Gelderland-Zuid op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geeft kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

(10)

Laatst gewijzigd 08-04-2010 15:03 | © Regio Gelderland-Zuid |