Gemeente Nijkerk


Groenrenovatie Paasbosweg en Callenbachstraat

Definitief Ontwerp
Op 14 juli 2009 is er een informatieavond georganiseerd waarbij het voorlopig ontwerp gepresenteerd is aan de omwonenden en belanghebbenden. Er is gelegenheid geboden te reageren middels een reactieformulier. De bewonersreacties zijn samengevat en behandeld.

Mede naar aanleiding van de bewonersreactie is een definitief ontwerp gemaakt. Het college van B&W heeft besloten om het definitief ontwerp Groenrenovatie Paasbosweg ter inzage te leggen voor omwonenden en belanghebbenden.

Inzage
Het definitief ontwerp met bijbehorende stukken ligt tot 10 mei 2010 ter inzage in de Publiekswinkel van de gemeente Nijkerk aan de Kolkstraat 27 te Nijkerk. Ook hieronder zijn de stukken te bekijken.

Ingevolge van artikel 6:7 van de algemene wet bestuursrecht kan door iedere belanghebbende tegen dit besluit bezwaar worden aangetekend binnen vier weken na de datum waarop dit besluit bekend is gemaakt. Het geschrift, waarbij het bezwaar wordt aangetekend, dient gemotiveerd te zijn en te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Nijkerk, Postbus 1000, 3860 BA Nijkerk.

* College-advies Groenrenovatie Paasbosweg
* Bijlage 1: bewonersreacties

* Bijlage 2: Definitief ontwerp Paasbosweg