Politie Hollands Midden

Lisse - Resultaten 'Flitsen op verzoek'

Verkeersveiligheidproject

Lisse, 08-04-2010 o De afgelopen dagen heeft de politie gecontroleerd op snelheid in de gemeente Lisse. Deze controles houden verband met het verkeersveiligheidproject.

In dit project vroegen we Lissers aan te geven waar zij vinden dat te hard gereden wordt. Daaruit zijn zeven straten naar voren gekomen waar de politie de komende tijd zal controleren. Lees meer over het verkeersveiligheidproject.

Op dinsdag 6 april heeft de politie van negen uur s ochtends tot één uur s middags op de Ruishornlaan op snelheid gecontroleerd. De Ruishornlaan is één van de wegen die door Lissers is opgegeven als controleplaats. Van de 2186 passanten reden 56 automobilisten te hard voorbij. De hoogste meting bedroeg 75 km/u terwijl op deze weg 50 km/u is toegestaan.

Op woensdag 7 april is op de Westerdreef een snelheidscontrole gehouden. Ook de Westerdreef is door Lissers opgegeven als controleplaats. De politie heeft van tien uur s ochtends tot twee uur s middags gecontroleerd. Van de 1.279 passanten reden 25 autombilisten harder dan toegestaan. De hoogste meting 90 km/u, terwijl op deze weg 50 km/u is toegestaan.

De politie zet de komende tijd de controles voort. Hou u aan de snelheid en voorkom een bekeuring!